Climacell papirisolering i Århus, Kolding, Silkeborg m.fl. – opnå fordele med papiruld

Climacell papiruld er et materiale, der ofte vil være det bedste valg i sammenligning med andre isolerende materialer. Det isolerer fantastisk mod både kulde, varme og lyd, har stærke brandhæmmende og fugttransporterende egenskaber og er yderst resistent mod svamp. Det er tilmed et miljøvenligt produkt produceret af genbrugspapir og kan endda genbruges som isolering efter mange år. Climacell papirisolering holder hvad det lover modsat mange andre materialer, som ofte performer 70-120 % dårligere end de tekniske beregninger tilsiger.

AROS Isolering i Århus er autoriseret isolatør af Climacell, og er grundigt uddannet til at levere den bedste løsning. Det har vi gjort for kunder i hele Østjylland: Århus, Silkeborg, Kolding, Skanderborg, Randers, Ebeltoft, Grenå, Hornslet, Brabrand, Viby, Højbjerg, Tilst og Risskov.

 

Vil du have et tilbud?

 

 

Papirisolering papiruld Århus, Randers, Kolding

Med Climacell papirisolering får du isolering i topklasse

Papiruld er blevet brugt som isolering i mange år, men er først de senere år ved rigtigt at gøre sit indtog i Danmark, på trods af dets mange gode egenskaber. Climacell er et patenteret produkt, der giver en super isolering både vinter og sommer.

De gode varmeisolerende egenskaber holder din bolig varm i de kolde måneder og papiruldens høje varmelagringskapacitet giver samtidig et køligt og behageligt indeklima i den varme sommertid (4,5 gange højere end mineraluld) Da materialet samtidig har en høj densitet, giver det også en god lydisolering, og gør Climacell til et meget alsidigt produkt med mange byggetekniske fordele.

Muligheden for komprimeret indblæsning, gør i mange tilfælde papiruld velegnet til hulmursisolering, og med hensyn til loftsisolering bruger vi papirulden i 98 % af alle vores opgaver i denne henseende.

Climacell papiruld er et miljørigtigt valg

Papirisolering er et produkt lavet af naturlig cellulose, som stammer fra bl.a. genbrugte aviser, hvilket gør produktet til et miljørigtig valg. Samtidig har det en stor stabilitet, og en langtidsholdbar isoleringseffekt.

I sidste ende giver materialet mulighed for, både at blive genanvendt, og for at blive nedbrudt uden miljømæssig belastning.

Papiruld er ikke bare isolering

Det er ikke kun som isolering at Climacell har gode egenskaber. Det har virkelig gode fugtregulerende kvaliteter, hvilket er optimalt i ældre huse, hvor dampspærren ikke lukker helt tæt længere.

Det er bekosteligt at udskifte eller reparere en dampspærre, og med papirisolering, kan du spare den udgift. Er du ved at bygge ny bolig, kan du overveje at droppe dampspærren helt, da Climacells granulat giver god fugttransport og dermed et bedre indeklima. Der kan i stedet bruges en ”intelligent dampbremse” (også kaldet en hygrodoide), som tillader fugten at komme ud, men ikke at komme ind. Man kan også sige, at du ved denne løsning vælger at bo i et ”Goretex” hus, i stedet for i et ”regnfrakke-hus” 😊)

Dertil kommer at Climacell Papirisolering har gode brandhæmmende egenskaber – og vores produkt præsterer gang på gang overbevisende i brandtests. Produktet er behandlet med et svampedræbende middel, hvilket gør det nærmest uimodtageligt for skimmelsvamp. Stenuld er dog fortsat den mest brandhæmmende form for isolering.

Få et tilbud på Climacell papirisolering i Århus, Kolding, Djursland og resten af Østjylland

Hvis du ønsker et tilbud på effektiv efterisolering med papiruld, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig godt videre. Du kan både ringe til os nedenfor eller sende os en e-mail.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)