Superglass glasuld

Superwhite 40 er et løst glasuldsgranulat, som er tilsat et vandafvisende stof for at øge modstanden over for fugt. Den anvendes til hulrumsisolering af murstens- og blokvægge.

 

Superwhite glasuldsgranulat har en enestående kombination af avancerede termiske egenskaber, en praktisk håndtering på monteringssteder og en kompromisløs testproces. Alle disse sikrer, at du som kunde, kan stole 100% på produktet. Dette materiale er en kosteffektiv løsning til isolering af alle typer lukkede konstruktioner samt murede vægge.

 

Du kan læse mere om Superwhite 40 her.

 

Superwhite Loft indblæsningsgranulat

Isoleringsmaterialet, Superwhite Loft er et indblæsningsgranulat, som er tilsat et vandafvisende stof for at kunne øge modstanden over for fugt. Materialet anvendes til indblæsning i lette ydervægskonstruktioner, etageadskilleser, spærfag i skrå tage inde fra bygningen op til 500 mm i tykkelse samt i loftsrum.

 

Superwhite Loft er lavet af mere end 84% genbrugsglas. I stedet for at sende glasset til affald, som normalt, omdannes det til isoleringsmateriale. Det gør, at dette materiale er et af de mest energisparende og miljøvenlige isoleringsprodukter på markedet.

 

Du kan læse mere om Superwhite Loft her.