Facadeisolering i hele Østjylland – vi er eksperter med over 10 års erfaring

Skal du have udført udvendig facadeisolering i Østjylland? Skal det udføres i højeste kvalitet af et firma med over 10 års erfaring i branchen? Så er vi Hos Aros Isolering i Århus det oplagte valg. I vores firma har vi oprindeligt rødder indenfor tømrer- og murerbranchen, og har i den forbindelse udført et hav af opgaver med facadeisolering, både for private og erhverv.
Vi får ofte spørgsmålet: ”Hvordan får man isoleret et ældre hus, som ikke har en hulmur der kan isoleres”? Svaret på dette spørgsmål kan være en facadeisolering. Den kan udføres både ude- og indefra. Det første er at foretrække af flere grunde.

 

Påtænker I at renovere facaden på jeres hus (vandskuring eller pudsning af facade), kan I overveje om det evt. skal slås sammen med en isolering af facaden?  På den måde slås der to fluer med et smæk. I opnår et samlet resultat, som giver facaden et nyt og smukt udtryk, i præcis den farve I måtte ønske.

Udvendig facadeisolering med Ytong Multipor – hvordan foregår det?

Hos Aros Isolering anvender vi Ytong Multipor isoleringsplader til facadeisolering. Pladerne er fremstillet af mineralske, uorganiske materialer, og har den særlige egenskab, at de ikke optager vand/fugt. Lim og mørtler får vi fra Nordisk NHL, som er specialister i fremstilling af diverse diffusionsåbne kalkhydrauliske mørtler.

Denne kombination sikrer en høj grad af diffusionsåbenhed. Sammenlignet med andre produkter er denne metode efter min vurdering en langt sikrere måde at udføre facadeisolering på.

Dette gør, at murværket forbliver tørt (også om 15-20 år), og risikoen for begroninger på murværket mindskes markant.

Pladerne limes på og slibes til. Derefter lægges der to lag puds med armeret net i. Afhængig af luftfugtighed og temperatur kan der males nogle dage efter sidste lag.

Systemet kan også bruges til indvendig isolering af kældervægge. (HUSK: ALDRIG mineraluld under jordhøjde!).

 

Få den bedste facadeisolering i Østjylland

Ytong Multipor og Nordisk NHL´s mørtler er gode produkter, med en god lambda-værdi. Dette betyder, at produktets isolerende egenskaber er helt i top.

En facadeisolering gør huset godt at bo i, og det beskytter mod råd og svamp, hvilket medvirker til et bedre indeklima i boligen.

Hvis Ytong Multipor og letmørtel benyttes indvendigt, giver de hårde plader også en følelse af murværk. Man undgår dermed den ”papkasselyd” som ellers kan opstå ved andre sammenlignelige produkter.

Hvad koster facadeisolering?

Generelt set er denne type opgave en mere bekostelig affære end f.eks. hulmurs- eller loftisolering. Det er den fordi, der skal bygges en helt ny facade op, som skal monteres, pudses og efterfølgende males. Hvis opgaven udføres udvendigt, er det også vigtigt, at der tages højde for tagets udhæng, og for om opgaven er hensigtsmæssig og mulig at udføre.

Som tommelfingerregel siger vi, at prisen på en facadeisolering med Ytong Mulitpor ligger et sted mellem 800 kr. pr. m2 og 1200 kr. pr. m2 ex. moms. Vi skal dog altid besigtige boligen før vi kan give et endeligt tilbud – dette gør vi naturligvis både gratis og uforpligtende.

Kontakt Aros Isolering i Århus

Hvis du ønsker at vide mere om ovenstående, eller hvis du ønsker at få beregnet et uforpligtende tilbud, kan du ringe til os på telefon 40 27 14 00 eller sende os en mail. Så kommer vi ud til dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning på dit projekt.

 

Vi udfører facadeisolering i Århus, Randers, Kolding, Hornslet, Brabrand, Skanderborg, Ebeltoft, Grenå, Viby, Højbjerg, Tilst, Risskov, Djursland og hele Østjylland.