Facadeisolering i hele Østjylland
– vi er eksperter med over 10 års erfaring

Skal du have udført udvendig facadeisolering i Østjylland? Skal det udføres i højeste kvalitet af et firma med over 10 års erfaring i branchen? Så er vi Hos Aros Isolering i Århus det oplagte valg. I vores firma har vi oprindeligt rødder indenfor tømrer- og murerbranchen, og har i den forbindelse udført et hav af opgaver med facadeisolering, både for private og erhverv.
Vi får ofte spørgsmålet: ”Hvordan får man isoleret et ældre hus, som ikke har en hulmur der kan isoleres”? Svaret på dette spørgsmål kan være en facadeisolering. Den kan udføres både ude- og indefra. Det første er at foretrække af flere grunde.

Vil du have et tilbud?

 

 

Påtænker I at renovere facaden på jeres hus (vandskuring eller pudsning af facade), kan I overveje, om I eventuelt skal kombinere det med at få facaden efterisoleret! På den måde slår I to fluer med et smæk, og I opnår et samlet resultat, der giver facaden et helt nyt og smukt udtryk. Og I kan naturligvis vælge præcis den farve, som I måtte ønske.

Udvendig facadeisolering med Ytong Multipor – hvordan foregår det?

Hos Aros Isolering anvender vi Ytong Multipor isoleringsplader til facadeisolering. Pladerne er fremstillet af mineralske, uorganiske materialer, og har den særlige egenskab, at de ikke optager vand eller fugt. Lim og mørtel får vi fra Nordisk NHL, der er specialister i fremstilling af diverse diffusionsåbne kalkhydrauliske mørtler.

Denne kombination sikrer en høj grad af diffusionsåbenhed. Sammenlignet med andre produkter er denne metode efter min vurdering en langt sikrere måde at udføre facadeisolering på.

Det har den effekt, at murværket forbliver tørt (også om 15-20 år), og at risikoen for begroninger på murværket mindskes markant.

Pladerne limes på og slibes til. Derefter lægges der to lag puds med armeret net i. Afhængig af luftfugtighed og temperatur kan der males nogle dage efter sidste lag.

Systemet kan også bruges til indvendig isolering af kældervægge. (HUSK: ALDRIG mineraluld under jordhøjde!).

Få den bedste facadeisolering i Østjylland

Ytong Multipor og Nordisk NHL´s mørtler er gode produkter, med en god lambda-værdi. Dette betyder, at produktets isolerende egenskaber er helt i top.

En facadeisolering gør huset mere lækkert at bo i, og det beskytter samtidig mod råd og svamp, hvilket bidrager til et bedre indeklima i boligen.

Hvis Ytong Multipor og letmørtel benyttes indvendigt, giver de hårde plader også en følelse af murværk. Man undgår dermed den ”papkasselyd” som ellers kan opstå ved andre sammenlignelige produkter.

Hvad koster facadeisolering?

Generelt set er denne type opgave en mere bekostelig affære end for eksempel hulmurs- eller loftisolering. Det er den, fordi der skal bygges en helt ny facade op, som skal monteres og pudses, inden den efterfølgende kan males. Hvis opgaven udføres udvendigt, er det også vigtigt, at der tages højde for tagets udhæng – samt at overveje, om opgaven er hensigtsmæssig og mulig at udføre.

Som tommelfingerregel siger vi, at prisen på en facadeisolering med Ytong Mulitpor ligger et sted mellem 800 og 1200 kroner per kvadratmeter (eksklusive moms). Vi skal dog altid besigtige boligen før vi kan give et endeligt tilbud – dette gør vi naturligvis både gratis og uforpligtende.

Kontakt Aros Isolering i Aarhus

Hvis du ønsker at vide mere om ovenstående, eller hvis du ønsker at få beregnet et uforpligtende tilbud, kan du ringe til os på telefon 40 27 14 00 eller sende os en mail. Så kommer vi ud til dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning på dit projekt.

Vi udfører facadeisolering i Aarhus, Randers, Kolding, Hornslet, Brabrand, Skanderborg,
Ebeltoft, Grenå, Viby, Højbjerg, Tilst, Risskov, Djursland og hele Østjylland.
Kontakt os, hvis du bor uden for dette område og har et behov – vi er ganske fleksible!

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)