Neopixels’ produkter er perfekte til isolering af hulmure

Neopixels laver små kugler af flamingo, der er perfekte til hulmursisolering. Kuglerne er lette men er designet sådan, at de triller ned på plads og danner en beskyttende og isolerende aflang søjle inde i hulmuren.

Modsat at isolere lofter er det sværere at komme til at isolere inde i mure, da de er lukket af. Vi får adgang til indersiden af muren ved at bore små huller i fugerne.

Hullerne er nødvendige af to årsager, når vi arbejdet med Neopixels’ isolering. Den ene er, at vi skal kunne kigge ind i hulmuren med vores små kameraer for at inspicere typen og mængden af isolering. Den anden er, at vi skal kunne blæse Neopixels’ Neopor-flamingokugler ind i muren.

Oplagte fordele ved at vælge Neopixels til isolering af hulmuren er bl.a.:

  • Øget isoleringsevne i forhold til andre materialer (15-20 %)
  • Kuglerne er både diffusionsåbne og fugtbestandige
  • Produktgaranti på 25 år
  • Forlænget levetid på dit hus takket være mindre fugt i murene
  • Markante energibesparelser (mindre varmeregning)
  • Miljøvenligt materiale

Vil du have et tilbud?

 

 

Neopixels isolering Østjylland, Djursland

Hulmursisolering med indblæsning af EPS flamingokugler tilsat grafit

EPS er en forkortelse for ekspanderet polystyren. Måske siger denne betegnelse dig ikke noget, men hvis vi siger, at det også er kendt under betegnelsen flamingo, ringer der måske en klokke.

Når vi laver hulmursisolering med Neopixels’ produkter, vil det sige, at det er indblæsning af flamingokugler, hvor der er tilsat grafit. Flamingokuglerne sørger for den isolerende effekt, og grafitten sørger for en bedre varme- og kuldereflektion. Limen, der blæses ind sammen med EPS-kuglerne, sørger for at binde kuglerne sammen og klæbe fast. Bindemidlet (limen) kaldes Neofixx, og det er både vandbestandigt og godkendt i brandklasse E.

Det er effektivt at vælge isolering med flamingokugler med grafit til hulmursisolering

Firmaet Neopixels er placeret i Hornslet og laver flere forskellige isoleringsprodukter, der er lavet af flamingo. Blandt deres produktudvalg er Neopor-perler, der er flamingokugler med grafit. Neopixels har udviklet Neopor-perlerne med henblik på, at de skal bruges til hulmursisolering.

En stor fordel ved at vælge disse flamingokugler, der er med grafit, er, at de er 20 % bedre til at isolere takket være grafitten. Flamingokuglerne er diffusionsåbne og vandbestandige.

Når Neopor-perlerne og Neofixx-bindemidlet sprøjtes ind samtidig i en hulmur, er der tale om Neopixels’ løsning, der kaldes ‘Neopixels® – hulmursisolering’.

Neopixels til isolering af krybekælder og hulmursisolering til en god pris

Hos AROS Isolering har vi både Neopor-kuglerne, Neofixx-bindemidlet og Neopixels’ patenterede påfyldningspistol. Da vi også er certificeret i at isolere med Neopixels’ flamingokugler, kan vi sagtens klare hulmursisolering af alle slags bygninger.

Vi er specialister i alt, hvad der har med isolering at gøre. Derfor kan vi også isolere krybekældre med Neopixels’ Neopor-kugler.

Hvad enten du skal have lavet hulmursisolering eller isoleret din krybekælder, giver vi dig en god pris. Hos AROS Isolering er du altid sikker på at få kvalitetsarbejde og kundefokuseret service.

Vælg os og Neopixels til dit hulmursisoleringsprojekt

AROS Isolering er et full-service firma inden for isolering. Det gælder, uanset om du vælger Neopixels’ flamingokugler eller et andet isoleringsmateriale.

Inden vi går i gang med isolering af hulmurene, laver vi gerne en termografering. Hvis du bruger os til at udbedre mangler i forhold til hulmursisoleringen, vil vi lave termograferingen uden beregning. Derfor kan du trygt tage fat i os og få os til at inspicere isoleringen i dine hulmure. Termograferingen alene koster blot fra 1.295 kroner.

Du skal vælge os til at stå for Neopixels-isolering, fordi vi har mere end 10 års erfaringen inden for branchen, og fordi vi er certificeret i hulmursisolering med Neopixels’ Neopor-kugler.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)