Neopixels isolering = Hulmurens Tesla!

Der er er mange fordele at hente, ved at isolere med Neopixels. Der opnås en 15-20 procent højere isoleringsværdi i forhold til klassisk isolering, og det giver markante energibesparelser, som virkelig kan mærkes på pengepungen. Neopixels er en type flamingokugler, der er tilsat grafit, som blæses ind med en vandbaseret lim. Materialet er særdeles miljøvenligt og har en af de laveste energimæssige tilbagebetalings-rater. Der er endvidere tilsat brandhæmmere og sammenlagt giver det et anderledes og bedre indeklima i boligen. Vi tømmer derfor mange hulmure for tidligere indblæst isolering, typisk opfugtet mineraluldsgranulat, leca-nødder og løs flamingo (ofte knuste fiskekasser).

Med vores placering i udkanten af Århus yder AROS Isolering professionel isolering af hulmure, krybekældre og etageadskillelser. Vi arbejder i hele Østjylland og Djursland med tilfredse kunder i bl.a. Kolding, Skanderborg, Brabrand, Silkeborg, Randers, Ebeltoft og Århus. Vi sætter kvaliteten højest og sørger altid for den bedste løsning til dig og din bolig.

Vil du have et tilbud?

 

 

Neopixels isolering Østjylland, Djursland

25 års garanti med flamingokugler til hulmursisolering

Hulmursisolering med flamingokugler fra Neopixels er en effektiv måde at forbedre dit energiregnskab og dit indeklima. Isoleringsevnen er typisk 20% højere end ved klassiske isoleringsmaterialer såsom mineraluld, som ellers i mange år har været det foretrukne materiale i mange af husene i Danmark.
Neopixels isolering er tilmed fugtbestandigt og diffusionsåbent. Sammen med den gode isoleringsevne er det med til at give din bolig et markant bedre indeklima. Det tilfører også en forlænget levetid for dit hus, når fugt og kondens ikke ophobes i isoleringen i hulmurene.
Ved at fylde dine hulmure med Neopixels eller udskifte din gamle isolering, opnår du en produktgaranti på 25 år, så du er sikret langt ind i fremtiden.

Neopixels isolering er en skånsom og klimavenlig løsning

Når vi skal isolere hulmurene i dit hus med Neopixels, starter vi med at bore nogle små huller i fugerne på ydervæggen (14r,16 eller 18 mm). Vi undersøger hulrummet for at sikre den bedst mulige løsning. Herefter blæses Neopixels ind i hulmuren sammen med et specielt udviklet bindingsmiddel (Neofixx).
Designet af Neopixels flamingoperlerne sikrer, at isoleringen kommer ud i alle hjørner og fylder hele tomrummet, så isoleringen bliver så effektiv som muligt. Til sidst lukker vi de små huller igen, og efterlader ofte stort set intet spor af processen. Det er en yderst skånsom teknik, og isoleringen kan som regel klares på en enkelt dag.

Kontakt AROS Isolering i Århus for et tilbud på Neopixels isolering

Hvis du ønsker et godt tilbud på isolering af hulmur eller krybekælder med Neopixels, er du velkommen til at sende os en mail med informationer om dit projekt. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)