Isolering af skunk er vigtig for dit samlede varmeregnskab

De fleste huse med beboet 1.sal har enten en eller flere skunke, og mange tænker ikke over at få efterisoleret dem ordentligt. Det kan koste mange penge på dit energiregnskab og give problemer med at holde ordentligt på varmen i din bolig.

Hos AROS Isolering i Århus kan vi tilbyde forskellige løsninger til at isolere din skunk på den bedst mulige facon. Vi har stor erfaring med isolering af små hulrum, skunke og andre ”hemmelige” hjørner af din bolig, som man ikke nødvendigvis tidligere har fået isoleret, eller som måske kun er sparsomt isoleret.

Hos AROS Isolering har vi over 10 års erfaring med de bedste produkter på markedet, og vi bryster os af at levere løsninger af højeste kvalitet med den bedste service på markedet. Vi arbejder både for private og det offentlige, og fungerer også som underleverandør for mange håndværksvirksomheder. Vi har til huse lidt uden for Århus, og har glade kunder overalt i Østjylland, fra Kolding over Skanderborg og Djursland og op til Silkeborg.

Vil du have et tilbud?

 

 

Isolering af skunk

En dårligt isoleret skunk kan påvirke hele huset

Der skal ikke meget til at påvirke hele indeklimaet i dit hus, og bare et enkelt lille hulrum, hvor isoleringen ikke er i orden, kan have stor betydning for hele hjemmet.

En skunk, der er dårligt isoleret, kan give kolde gulve på hele overetagen. Ofte ser vi at der er luft ind under gulvet ude fra skunkene og det kan skabe en gevaldigt kuldetræk ind under gulvene. Hvis en utæt skunklem er nær trappen, kan det også skabe træk og kuldebroer ned til stueetagen.

Derfor er det vigtigt at isolere eller efterisolere boligens skunk.

Alt efter, om boligens skunk er i brug som opbevaringsplads eller står ubrugt hen, om der er delvist isoleret i forvejen eller slet ikke, har vi forskellige løsninger parat.

 Står skunken ubrugt hen, er det måske bedre og billigere at lave en anden løsning, som fx at få blæst papiruld fra Climacell ind. Disse produkter har hver især deres unikke egenskaber, og giver en super isolering.

Lad vores eksperter komme med et forslag til, hvordan du får den optimale isolering til din bolig. Du kan opnå et bedre indeklima og samtidig spare mange penge på din varmeregning.

Vi har udført opgaver for kunder i bl.a. Kolding, Skanderborg, Randers, Ebeltoft, Grenå, Hornslet, Brabrand, Viby, Højbjerg, Tilst, Risskov, Silkeborg og Århus.

Få et tilbud på isolering af skunk ved at kontakte AROS Isolering

Kontakt os allerede i dag, og få regnet et uforpligtende tilbud på netop din bolig. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller give os et kald – så finder vi sammen den rigtige løsning til dig.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)