Hulmursisolering i Århus, Randers og hele Østjylland fra kun 125 kr. pr. m2 – 10 års erfaring

Søger du et firma med mange års erfaring og stor ekspertise inden for hulmursisolering? Aros Isolering arbejder udelukkende med isolering og efterisolering, og udfører projekter for både private, erhverv samt for flere kommuner.

De fleste murstenshuse bygget mellem 1930’erne og 1970’erne, har et hulrum på mellem 6 og 15 centimeter imellem ydermur og indermur. Hvis dette hulrum ikke allerede er isoleret, er der rigtig mange gode grunde til at investere i professionel og effektiv hulmursisolering.

Vi benytter altid kun de bedste materialer, hvilket er din sikkerhed for, at resultatet er i top og for, at du opnår det maksimale udbytte af din investering.

Vi benytter bl.a. papiruld / papirisolering, glasuld, stenuld samt det – i DK – nye og super effektive produkt Neopixels EPS (flamingokugler).

Vi har bl.a. udført hulmursisolering i Århus, Randers, Kolding, Skanderborg, Ebeltoft, Grenå, Odder, Beder, Malling, Mårslet, Hornslet, Brabrand, Viby, Højbjerg, Tilst, Risskov, Djursland og mange andre steder i Østjylland.

Hvad er de største fordele ved hulmursisolering?

Udover at det vil give dig store besparelser på varmeregningen, forøges boligens værdi også, og huset bliver mere salgbart.

Indeklimaet bliver bedre og alle i huset vil føle en bedre komfort. Det gælder både om vinteren hvor boligen holder bedre på varmen, men også på de varme sommerdage, hvor hulmursisoleringen bevirker, at de fyldte hulmure holder boligen kølig.

Med hulmursisolering er dit hus desuden også bedre lydisoleret fra udefrakommende støjgener, og der vil generelt være mindre træk og kuldefald i boligen. Du kan ringe og høre mere på tlf. 40 27 14 00.

 

 

Hulmursisolering Århus og Østjylland

Om vores hulmursisolering i Århus, Randers og resten af Østjylland

Der findes forskellige muligheder for hulmursisolering, og der findes også flere forskellige materialer. Det kan f.eks. være papiruld, mineraluld eller de moderne polystyren-produkter.

Uanset hvilket produkt vi benytter, har de alle sammen de bedste isolerende egenskaber indenfor deres egen kategori.

Der kan være forskellige årsager til at vælge det ene produkt frem for det andet. Det er derfor du skal bruge en virksomhed som Aros Isolering. Vi rådgiver nemlig altid alle vore kunder, og vi rådgiver på tværs af de forskellige produkter. Derfor er du også sikret korrekt og uvildig rådgivning.

 

Uanset hvor i Østjylland du er bosiddende, kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Her kan vi også sammen drøfte, hvad der vil være den bedste løsning og det bedste produkt at benytte til din hulmursisolering. Vi er professionelle fagfolk med mere end 10 års erfaring inden for diverse isoleringsopgaver.

Hvad koster en hulmursisolering?

Hvis der er tale om en efterfyldning / efterisolering af hulmuren koster det typisk cirka 80 - 100 kr. pr m2 og et typisk parcelhus kan derfor hulmursisoleres for mellem 10- og 15.000 kr.

Her benyttes typisk papirisolering eller en speciel designet mineraluld. Materialet skal ved en efterfyldning nemlig have en vis tyngde for, at kunne skubbe det nye granulat rundt og derved pakke sig tæt i hulmuren. Er der mere end 50 mm luft ind til eksisterende batts i hulmuren kan Neopixels også benyttes.

Har du en tom hulmur eller vælger du at få tømt hulmuren, har du derimod mulighed for frit at vælge materiale. Her anbefaler vi Neopixels flamingoisolering da dette produkt har en lang række fordele. 

Produktet er dyrere end de mere almindelige stenulds-, glasulds- og papiruldsgranulater, men til gengæld giver vi med Neopixels også 25 års garanti på isoleringsevnen og på sætninger.

Hulmursisolering er en god investering, som har en meget kort tilbagebetalingstid på ofte kun 3-5 år. Det vil derfor være dyrere at lade være!

Kontakt os om hulmursisolering

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 27 14 00, og tage en snak med os om dine behov og muligheder for hulmursisolering. Vi står parat til at hjælpe dig godt videre.

Hvis du vil se billeder fra tidligere projekter, kan klikke ind i galleriet nedenfor.