Hulmursisolering i Århus, Randers og hele Østjylland fra kun 125 kroner per kvadratmeter! Vi har over 10 års erfaring

Søger du et firma med mange års erfaring og stor ekspertise inden for hulmursisolering? Aros Isolering arbejder udelukkende med isolering og efterisolering, og udfører projekter for både private, erhverv samt for flere kommuner.

De fleste murstenshuse bygget mellem 1930’erne og 1970’erne, har et hulrum på mellem 6 og 15 centimeter imellem yder- og indermur. Hvis dette hulrum ikke allerede er isoleret, er der rigtig mange gode grunde til at investere i professionel og effektiv hulmursisolering.

Vi benytter altid kun de bedste materialer, hvilket er din sikkerhed for, at resultatet er i top og for, at du opnår det maksimale udbytte af din investering.

Vi benytter bandt andet Climacell Papirisolering, glasuld, stenuld samt det – i Danmark – nye og supereffektive produkt Neopixels EPS (flamingokugler).

Vil du have et tilbud?

 

 

Vi har blandt andet udført hulmursisolering i Aarhus, Randers, Kolding, Skanderborg, Ebeltoft, Grenå, Odder, Beder, Malling, Mårslet, Hornslet, Brabrand, Viby, Højbjerg, Tilst, Risskov, Djursland og mange andre steder i Østjylland.

Hvad er de største fordele ved hulmursisolering?

Udover at det vil give dig store besparelser på varmeregningen, forøges boligens værdi også, og huset bliver mere salgbart.

Indeklimaet bliver bedre og alle i huset vil føle en bedre komfort. Det gælder både om vinteren hvor boligen holder bedre på varmen, men også på de varme sommerdage, hvor hulmursisoleringen bevirker, at de fyldte hulmure holder boligen kølig.

Med hulmursisolering er dit hus desuden også bedre lydisoleret fra udefrakommende støjgener, og der vil generelt være mindre træk og kuldefald i boligen. Du kan ringe og høre mere på tlf. 40 27 14 00.

Om vores hulmursisolering i Århus, Randers og resten af Østjylland

Der findes forskellige muligheder for hulmursisolering, og der findes også flere forskellige materialer. Det kan eksempelvis være papiruld, mineraluld eller de moderne polystyren-produkter.

Uanset hvilket produkt vi benytter, har de alle sammen de bedste isolerende egenskaber indenfor deres egen kategori.

Der kan være forskellige årsager til at vælge det ene produkt frem for det andet. Det er derfor du skal bruge en virksomhed som Aros Isolering. Vi rådgiver nemlig altid alle vore kunder, og vi rådgiver på tværs af de forskellige produkter. Derfor er du også sikret korrekt og uvildig rådgivning.

Uanset hvor i Østjylland du er bosiddende, kommer vi gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Her kan vi også sammen drøfte, hvad der vil være den bedste løsning og det bedste produkt at benytte til din hulmursisolering. Vi er professionelle fagfolk med mere end 10 års erfaring inden for diverse isoleringsopgaver.

Hvad koster en hulmursisolering?

Hvis der er tale om en efterfyldning / efterisolering af hulmuren koster det typisk cirka 80 – 100 kr. pr m2 og et gennemsnitligt parcelhus kan derfor typisk hulmursisoleres for mellem 10.000 og 15.000 kroner.

Her benyttes typisk papirisolering eller en speciel designet mineraluld. Materialet skal ved en efterfyldning nemlig have en vis tyngde for, at kunne skubbe det nye granulat rundt og derved pakke sig tæt i hulmuren. Er der mere end 50 mm luft ind til eksisterende batts i hulmuren kan Neopixels også benyttes.

Har du en tom hulmur eller vælger du at få tømt hulmuren, har du derimod mulighed for frit at vælge materiale. Her anbefaler vi Neopixels flamingoisolering da dette produkt har en lang række fordele.

Produktet er dyrere end de mere almindelige stenulds-, glasulds- og papiruldsgranulater, men til gengæld giver vi med Neopixels også 25 års garanti på isoleringsevnen og på sætninger.

Hulmursisolering er en god investering, som har en meget kort tilbagebetalingstid på ofte kun 3-5 år. Det vil derfor være dyrere at lade være!

Kontakt os om hulmursisolering

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 27 14 00, og tage en snak med os om dine behov og muligheder for hulmursisolering.
Vi står parat til at hjælpe dig godt videre.
Hvis du vil se billeder fra tidligere projekter, kan klikke ind i galleriet nedenfor.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)