Isolering af loft i Århus, Randers og hele Østjylland – over 10 års erfaring med loftisolering

Loftet udgør en stor del af bygningens klimaskærm (bygningens tehætte). Derfor går der også meget varme tabt fra loftet, hvis det ikke er tilstrækkeligt isoleret. Det er derfor et af de områder, der får meget fokus, når der generelt tales om isolering og efterisolering.

Hos Aros Isolering i Østjylland kan vi hjælpe indenfor alle former for isoleringsopgaver, og lofter er en af de opgaver vi har løst rigtigt mange af.

Kravene til tykkelsen bliver stadig større, og i nybyggerier anbefales i dag et minimum på 350 mm. isolering for at leve op til de nuværende krav. Skal bygningen også fremtidssikres, SKAL man derimod helt op på minimum 450 mm. Det er altså nogle helt andre krav, end hvis du kigger på huse af ældre dato.

De fleste huse fra før 1990 er kun isoleret med 100 mm. isolering på loftet eller mindre. Så er dit hus fra før 1990, og har du ikke fået efterisoleret loftet, så er det helt sikkert en rigtig god ide at få det gjort. Investeringen kan som regel være tjent hjem på bare 4-8 år alt afhængig af størrelsen og boligens opvarmnings-kilde.

Om vores isolering af loft i Århus, Randers og resten af Østjylland

Opgaver med lofter kan udføres på forskellige måder. Hos Aros Isolering i Århus udfører vi udelukkende opgaverne i form af udblæsning af granulat. Den gammeldags metode med isoleringsbatts (isoleringsmåtter) er både meget tidskrævende, og man får et resultat med mange kuldebroer, som er markant dårligere end ved udblæsning af granulat.

Ved at benytte papirulds- eller stenuldsgranulater opnås et minimum af kuldebroer, da produktet ikke skal skæres til, og granulatet kan pakke sig helt tæt i alle revner og sprækker. Samtidig kan det også pakke sig helt tæt ind til lægter, spær samt eventuelle kabel- og rørføringer.

Når vi udfører isolering af loft, kan vi også tilbyde at hæve den eksisterende gangbro. I tilfælde hvor loftet ikke allerede har en gangbro, kan vi også tilbyde at montere en.

Vi monterer desuden altid vindstopplader ved tagfoden, som sikrer, at den vigtige ventilation af loftet bibeholdes, samt at den nye isolering ikke rører ved taget.

 

Hvad er de største fordele ved loftisolering?

Med den rette isolering vil du kunne mærke forskel på indeklimaet med det samme, og det vil være slut med træk ind i boligen ovenfra. En god isolering bidrager også til en god og sund luft i huset. Desuden er der også følgende 7 store fordele ved loftisolering:

  1. Der kan være mange tusinde kroner at spare årligt på varmeregningen.
  2. Det vil kunne medvirke til en forbedret energimærkning af boligen.
  3. Husets værdi forøges markant ved isolering af loftet.
  4. Kan være tjent hjem efter allerede 4-8 år.
  5. Loftisolering giver en lyddæmpende effekt fra støj udefra.
  6. Luner om vinteren, varmer om vinteren.
  7. Jeres loft bliver mere ”checket” at se på.

Hvad koster en loftsisolering?

Prisen afhænger naturligvis af tykkelsen på det ønskede lag. En typisk efterisolering er på omkring 200 mm og denne koster som udgangspunkt kr. 90,00 ex. moms pr m2.

Vinteren 2017/18 kører vi tilbud på 200 mm loftsisolering, forhøjelse af gangbro, samt vindstop ved tagfod på kr. 119,00 ex. moms pr m2. (OBS! Ved taghældning under 20 grader vil prisen være 15% højere)

Isolering af loft? Kontakt os for et tilbud

Hvis du har generelle spørgsmål til vores arbejde med loftisolering, eller hvis du ønsker et besøg og få beregnet et uforpligtende tilbud, så kontakt os på tlf. 40 27 14 00 eller send os en mail.

Vi giver altid individuel rådgivning – dermed er du sikker på, at du får den helt rigtige løsning på netop dit projekt.

Hvis du er i tvivl om din bolig trænger til en efterisolering, kan vi også tilbyde professionel termografering. En termografering kan vise præcist, om din bolig trænger til efterisolering, og i så fald også, hvor det vil være mest fordelagtigt at starte.

 

Vi arbejder overalt i Østjylland bl.a. Grenå, Brabrand, Tilst, Risskov, Viby, Højbjerg, Skanderborg, Aarhus, Randers, Kolding, Ebeltoft, Odder, Hornslet og Djursland.