Omfugning af murværk

Et hus bliver først rigtig smukt, når fugerne og murværket spiller. Og er fugerne først begyndt at smuldre eller krakelere, så går det typisk også ud over indeklimaet og varmeregningen.

Aros Isolering er – samt navnet selvfølgelig ret klart indikerer – primært en isoleringsvirksomhed, hvor vi blandt andet håndterer lofts- og hulmursisolering. Men såfremt arbejdsopgaverne tillader det, så tager vi gerne en håndfuld projekter med omfugning ind i løbet sommerhalvåret.

Hos Aros Isolering har vi således stor ekspertise inden for murværk i almindelighed og omfugning af murværk i særdeleshed. Virksomhedens indehaver er erfaren murer – og derfor påtager vi os meget gerne rådgivningsopgaver i henhold til murværk.

 

Vil du have et tilbud?

 

 

Typisk bør fugerne i et murværk skiftes måske hvert 30. eller 40. år. Det er naturligvis meget afhængigt af stenenes og mørtlens kvalitet samt boligens beliggenhed i forhold til vind, vejr, fugt og lys. Det kan være en ret bekostelig affære at få fuget murværket i et helt hus om – men det bliver meget hurtigt langt mere bekosteligt, hvis murværket tager skade af frostsprængninger og den slags. Frostsprængninger er hurtigt lig med fugt, der igen er lig med svamp og råd og dermed et dårligt indeklima.

Med andre ord: Man bør standse ulykken i tiden – og det kan man gøre ved at få fjernet de gamle fuger og få nye lagt ind. En opgave, som Aros Isolering har mange års erfaring i at udføre hurtigt, flot og effektivt – og til en skarp og konkurrencedygtig pris, der tager udgangspunkt i at give kunde mest værdi for pengene.

En omfugning koster typisk mellem 600 og 800 kroner per kvadratmeter (eksklusiv moms).

Er huset bygget med kalkhydraulisk mørtel (typisk i boliger fra før 1940) – så anbefaler vi, at man bruger netop kalkhydraulisk mørtel igen.

Indhent et tilbud på omfugning af dit murværk – kontakt os her.

Alle ovennævnte priser er vejledende – eksakte pristilbud skal indhentes hos os.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)