Tilskudsordninger

Man kan roligt sige, at det der med, om man kan få tilskud i forbindelse med energiforbedringer – det er noget, som der kommer og går. Med andre ord: Tilskudsordningerne forandrer sig med jævne mellemrum.

Lige nu er der heldigvis gode muligheder, for via Energistyrelsen er der netop åbnet op for gevaldige tilskud til langt de fleste isoleringsopgaver – dog ikke hulmursisolering. At isolering af hulmure lige nu ikke er med i puljen er en skam, da det er en yderst forbedrende måde at energioptimere på, men det hænger givetvis sammen med, at der beklageligvis har været begået en del svindel på netop dette felt.

Der bliver dog fortsat arbejdet intenst på, at også tilskud i forbindelse med hulmursisolering skal med i pakken – men det ligger formentlig lidt ude i fremtiden. Men lad os lige understrege: Dette er ikke ensbetydende, at hulmursisolering IKKE er en god idé at få foretaget via Aros Isolering. Tværtimod.

 

Vil du have et tilbud?

 

 

Ansøgningen til de forskellige tilskud i forbindelse med energiforbedringer er en lettere kompliceret affære, som man selv skal stå for. For at imødekomme eventuelle besværligheder, at har Aros Isolering indgået et samarbejde med et af de førende rådgivende ingeniørfirmaer inden for området, nemlig KNN Energirådgivning.

KNN Energirådgivning leverer energioptimerende løsninger gennem uvildig rådgivning, energimærkning og energitilskud. Virksomheden – som Aros Isolering har samarbejdet med gennem længere tid – kæmper for et grønnere klima og hjælper den enkelte kunde med at spare penge. KNN Energirådgivning samarbejder med professionelle fagfolk over hele landet – og i Østjylland altså med Aros Isolering.

De nye tilskudsordninger kræver, at man som boligejer får foretaget en energimærkning på huset – og energimærkning er sådan set blevet kodeordet i forbindelse med energiforbedring og lignende.

Vi skriver gerne under på, at det er blevet en kende mere besværligt at overskue markedet for tilskud til energioptimering – til gengæld kan man faktisk få helt op til 20 gange mere i tilskud i forhold til tidligere.

Fra Aros Isolerings side skal vi understrege, at tilskuddet skal søges og bevilges inden arbejdet sættes i gang – jævnfør reglerne, som også kan nærlæses på KNN Energirådgivnings hjemmeside.

Eksempel A:
Har du under 125 millimeter isolering på loftet nu, så vil du – ved at komme op på en samlet højde på 350 millimeter (lambda 0,012) – kunne opnå 180 kroner per kvadratmeter i tilskud!

200 millimeter Climacell Papirisolering lagt oven på det gamle koster 90 kroner (eksklusiv moms), så det bliver hurtigt en god forretning for kunden. Ikke mindst i betragtning af, at der kan spares mange penge årligt i varmeudgifter.

Eksempel B:
Isolering af 100 kvadratmeter facade med 140 millimeter Ytong Multipor-plader – det udløser et tilskud på 65.000 kroner.

Den samlede pris for opgaven fra Aros Isolerings side vil typisk koste i omegnen af 100.000 kroner (eksklusiv moms)!

Alle ovennævnte priser er vejledende – eksakte pristilbud skal indhentes hos os.

Hvad angår tilskud, så skal du kontakte vores samarbejdspartner KNN Energirådgivning – kontakt dem via dette link.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)