Isolatør i Århus, Randers og hele Østjylland – isoleringsfirma med over 10 års erfaring

Aros Isolering i Århus ejes alene af Morten Dahlgren Jensen.

Jeg har oprindeligt mine rødder i murer- og tømrerfagene, og har herigennem udviklet en stor interesse for isolering og efterisolering af boliger samt virksomhedsdomiciler og offentlige institutioner. Fra murerfaget har jeg også stor erfaring med facadeisolering. Ved opgaver med dette skal der, på bygningens eksisterende facade, pålimes/monteres isoleringsplader, og efterfølgende påføres to lag puds udenpå pladerne med et lag armeret net imellem de to lag. Vi benytter primært kvalitetsprodukter fra Ytong/Nordisk NHL. Du kan læse mere om facadeisolering her.

Jeg valgte for år tilbage ikke at have fastansatte medarbejdere og benytter mig i dag udelukkende af andre små selvstændige samarbejdspartnere, som alle har solide håndværksmæssige kvalifikationer (tømrere, murere, blikkenslagere).

Min målsætning som isolatør er, i første omgang at levere fornuftige og effektive forslag til isolering og diverse energiforbedringer af boliger/bygninger, og vores kundekreds dækker såvel private, som virksomheder og kommuner. Vi sætter en ære i at føre forslagene ud i livet gennem solidt og kvalitetsbevidst håndværk.

Som isolatør benytter vi kun de bedste kvalitetsprodukter

Vi isolerer med fleres forskellige moderne produkter fra de førende producenter indenfor isoleringsområdet.

Vi anbefaler produkterne alt efter opgavetypen, og vi udfører også teknisk isolering samt isolering af bygningskonstruktioner. Typisk udfører vi de fleste opgaver i form af indblæsning af granulater, da dette giver det ubetinget bedste resultat.

 

Moderne indblæsningsmaterialer er bl.a. cellulosefiber (papiruld / papirisolering eller træuld), specialdesignede mineralulds-typer og endelig sidste generation flamingo/polystyren-produkter: Thermopearls og Neopixels.

Til teknisk isolering bruges oftest mineraluldsprodukter, som leveres fra Armadan A/S.

 

Vi vil være det bedste isoleringsfirma - ikke det billigste

Vi har en målsætning om altid at levere det bedste resultat til vores kunder. Det betyder, at vores kunder sikrer sig de maksimale energibesparelser, og vi forsøger som udgangspunkt altid at bruge diffusionsåbne materialer, i det omfang det kan lade sig gøre.

I praksis betyder det, at hvis cement eller plastik (dampspærre) kan undgås, så gør vi det. Udover cellulosebaserede isoleringstyper, så benytter vi typisk kalkhydrauliske mørtler ved omfugning af huse (fra Nordisk NHL), samt et ligeledes fuldt diffusionsåbent isoleringssystem til facadeisolering (klik ind og læs om facadeisolering længere oppe).

Vi bestræber os på at gøre en positiv forskel gennem grundig rådgivning og kvalitetsbevidst udførelse af arbejdet, og vi holder os altid til fornuftige og gennemsigtige priser.

Vi tilbyder også termografering

Vi tilbyder ikke kun isolering og efterisolering. Vi er også eksperter i professionel og grundig termografering. Vores termografering udføres både inde- og udefra, og kan give et komplet billede af hele boligens klimaskærm. En termografisk undersøgelse kan udføres fra kun 1.295 kr., og hvis du vælger efterfølgende at få udført isolering af de manglende områder, tilbyder vi termograferingen GRATIS.

Kontakt din isolatør i Århus, Randers og hele Østjylland

Hvis du har generelle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte en isolatør på tlf. 40 27 14 00. Du kan også kontakte os på vores mail nedenfor.

Hvis du vil se billeder af vores tidligere opgaver med bl.a. hulmursisolering, isolering af lofter, etageadskillelser, krybekældre, skunke og meget andet, kan du klikke ind galleriet nedenfor.