Termografering i Århus, Randers & Østjylland - få afsløret alle utætheder

Leder du efter et firma, som kan tilbyde professionel og effektiv termografering, og mulighed for udførlig rapport? Hos Aros Isolering i Århus bruger vi vores termografiske undersøgelser, som baggrund for professionelle løsninger for både private, erhverv og for kommuner.

En termografering kan afsløre din boligs utætheder, og ved efterfølgende at få udbedret de mest udsatte områder, kan du allerede fra første dag, sænke varmeregningen betragteligt.

Vintermånederne er den bedste tid på året at termografere dit hus. Flere og flere husejere benytter sig af dette, og typisk er det en god investering, da et godt isoleret hus uden kuldebroer, kan give varmebesparelser på flere tusinde kroner årligt.

Om vores termografering i Århus, Randers & Østjylland

Det er vinter, og kulden banker mod døre, vinduer og ydervægge. I den forbindelse oplever mange husejere i ældre huse, at kulden siver ind igennem sprækker og kuldebroer, der ikke er tilstrækkelig isoleret. Har man en tom hulmur og/eller er loftet tydeligt dårligt isoleret er det ikke umiddelbart nødvendigt at termografere.

Er man derimod i tvivl om husets isolering er en termografisk undersøgelse derimod en god idé.

Hvad gør en termografiundersøgelse?

En termografiundersøgelse er et slags røntgenbillede af dit hus, som med forskellige farver angiver, hvor varmen slipper ud af boligen, og dermed også, hvor kulden kommer ind. På fagsprog siger man, at en termografisk undersøgelse medvirker til at give et komplet billede af boligens klimaskærm.

Så hvis du allerede har en mistanke om, at der er områder i dit hus, som kunne isoleres bedre, så får du nemt og hurtigt svar med denne løsning, og du får lov til at beholde billederne som dokumentation.

Hvornår kan en termografering af huset udføres?

For at en termografering kan give et retvisende resultat der kan anvendes til noget brugbart, SKAL der være en væsentlig forskel imellem ude- og indetemperaturen.  Som tommelfingerregel siger vi, at der skal være minimum 10 graders forskel, men jo mere jo bedre.

Derfor er sent efterår og vinteren den bedste periode, hvor man får det mest præcise billede af boligens klimaskærm.

Opgaven udføres både udefra og indefra

En termografiundersøgelse kan udføres på 2 forskellige måder: indefra og udefra. Oftest vil det være meningsfuldt at gøre begge dele, da sammenligningen af de to billeder giver et godt samlet billede og sikrer at tolkningen af billederne bliver optimal.

Den indvendige termografering undersøger ydervægge, lofter, vinduer, samlinger omkring loft, vægge og gulve.

Den udvendige undersøger tagflader, kviste, gavltrekanter og ydermure.
Efter en udført termografering får du som nævnt mulighed for at få en rapport med billeder og beskrivelser af dit hus.

Hvad koster en termografering?

Vi er som energivejledere en smule billigere end energirådgiverne. Vores rapporter er derfor mindre udførlige end sidstnævnte. Ønsker du et godt fingerpeg om din boligs isoleringsmæssige stand kan du trygt vælge Aros Isolering til opgaven. Ønsker du en dybdegående rapport på ekspertniveau bør du vælge en energirådgiver (typisk ingeniører, arkitekter mm.)

Vi kan tilbyde priser på termografiske undersøgelser fra kun 1.295 kr. inkl. moms. Denne løsning er dog uden efterfølgende udførlig rapport. Ønskes en rapport, koster kan en komplet bygningsgennemgang fra kælder til kvist typisk omkring 2.500 kr. – naturligvis afhængig af husets størrelse.

Du kan også få en GRATIS termografering, hvis du vælger efterfølgende at benytte os til at udbedre mangler i loftisoleringen, hulmursisoleringen eller noget helt tredje.

 

Vi kører i hele Østjylland bl.a. Grenå, Skanderborg, Aarhus, Randers, Kolding, Ebeltoft, Hornslet, Brabrand, Tilst, Risskov, Viby, Højbjerg og Djursland.

Kontakt os og aftal tid for en termografisk undersøgelse af dit hus

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller hvis du ønsker at booke tid til en gennemgang af din bolig fra A-Z, så ring til os på tlf. 40 27 14 00 eller send os en mail. Vi giver også generel rådgivning om, hvordan du får implementeret de bedste energiforbedringer i dit hus, og hvor du kan spare flest penge på varmeregningen.
Du kan også klikke ind og se billeder fra forskellige opgaver i galleriet nedenfor.