Effektiv tømning af hulmur sikrer optimal efterisolering

Hos AROS Isolering har vi mange års erfaring med efterisolering. Da vi gerne vil sikre dig det allerbedste resultat anbefaler vi, forud for en hulmursisolering, at tømme hulmurene for alt unødigt materiale, hvis det er muligt? Det giver en mere effektiv og fuldkommen isolering. Med vores base i Østjylland har vi lavet energieffektive løsninger for kunder i bl.a. Århus, Silkeborg, Kolding, Skanderborg, Randers, Ebeltoft, Grenå, Hornslet, Brabrand, Viby, Højbjerg, Tilst og Risskov.

Vil du have et tilbud?

 

 

Tømning hulmur for isolering

Tømning af hulmur giver det bedste resultat

Overvejer du at få efterisoleret din bolig, skal du også overveje at få tømt hulmurene inden den nye isolering blæses ind. Det skal du, fordi en tom hulmur sikrer den ubetinget mest effektive isolering efterfølgende.

Er der allerede en eksisterende isolering i muren, vil den helt sikkert ikke være lige så effektiv som en ny isolering, især hvis du isolerer med moderne materialer som Climacell papirisolering eller Neopixels Premium HR polystyrenkugler.

Gammel mineraluld, granulat-isolering med leca-nødder eller andet materiale har ikke samme isoleringsevne som de moderne, og deres isoleringsevne sænkes tilmed med årene.

Efter mange år har de gamle produkter også en tendens til at falde sammen og efterlade huller, som giver kuldebroer og forringer den samlede isolering betragteligt. Selv overskydende mørtel i hulrummet kan danne kuldebroer, hvis det ikke fjernes inden du får lagt en ny isolering ind.

Prisniveauet for en tømning vil typisk være ml. 5-10.000 kroner.

 

Gammel isolering tæller i tilstandsrapporten

En anden god grund til tømning af hulmure er, at et dårligt isoleringsmateriale kan trække ned i energimærkning/tilstandsrapporten.

Derfor giver en tømning af hulmur mening – ikke bare for din lavere varmeregning, men også for selve værdien af din bolig, der som regel stiger med en bedre energimærkning når der benyttes et nyt produkt med en bedre Lambda-værdi. Den ekstra udgift ved at tømme hulmurene er hurtigt tjent ind, og du får tilmed et langt bedre og mere langtidsholdbart resultat. Vi har hos AROS Isolering mange kunder i hele Østjylland, herunder bl.a. Silkeborg, Århus, Djursland, Kolding og Skanderborg.

Kontakt os for et tilbud på isolering og tømning af hulmur

Hvis du ønsker at vide mere om tømning af hulmure, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os eller sende os en mail. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og beregner gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)