Isolering af etage­adskillelse

Over 10 års erfaring med isolering af etageadskillelser

Isolering af etage­adskillelse

Over 10 års erfaring med isolering af etageadskillelser

Isolering af etageadskillelse

Søger du en isolatør med stor erfaring inden for isolering af etageadskillelse? Skal det være en isolatør med fokus på høj faglighed og udelukkende brug af kvalitetsprodukter? Så er Aros Isolering i Århus det oplagte valg. Vi har over 10 års erfaring, og benytter flere forskellige typer produkter, alt efter hvilken type opgave der skal udføres. Det betyder, at du som kunde, altid får korrekt rådgivning, og ikke blot bliver solgt et bestemt produkt, fordi det er det eneste der benyttes.

Vi arbejder for både private, erhverv og kommuner, og har bl.a. isoleret i det nye Dokk1 i Århus.

Vi arbejder i hele Østjylland, bl.a. Århus, Randers, Kolding, Skanderborg, Viby, Højbjerg, Tilst, Ebeltoft, Grenå, Odder, Beder, Malling, Mårslet, Hornslet, Brabrand, Risskov og Djursland.

Vil du have et tilbud?

 

 

Hvad er de største fordele ved isolering af etageadskillelse?

Som ved alle andre isoleringsopgaver, er der mange fordele – det gælder også ved etageadskillelsesisolering. Nedenfor har vi listet de 6 største fordele (som vi ser dem).

 

  • Du opnår dejligt varme gulve, og mindsker træk med kold luft fra gulvene.
  • Det kan ofte være tjent ind efter allerede 3-5 år.
  • Det giver en effektiv lydisolering, og giver også trindlydsdæmpning fra etagen ovenover.
  • Du vil typisk kunne opleve en generel forbedring af indeklimaet i boligen.
  • Det vil være meget nemmere at holde en konstant ensartet temperatur.
  • Din boligs gensalgsværdig forøges, ved isolering imellem etagerne.

Isolering imellem etager kan udføres på 4 forskellige måder

Isolering af etageadskillelse kan foregå både nedefra, oppefra, udefra eller som randisolering.

Hvordan vi udfører opgaven, afhænger af bygningens konstruktion.

Samtidig vil vi naturligvis tage hensyn til hvordan isoleringen bedst kan lade sig gøre, med mindst muligt behov for reparationer af loft eller gulv.

Til isolering af etageadskillelse vil vi ofte anbefale Climacell papirisolering som materiale, idet papirisolering har en meget positiv indflydelse på indeklimaet.

Samtidig har papirisolering / papiruld også en god varme- og brandhæmmende effekt.

Dette er en stor fordel hvis der skulle risikere at opstå brand, da modstanden gør, at det tager længere tid før branden udvikler sig fra en etage til den næste. Du kan se meget mere om papirulds brandhæmmende effekt, i videoen her.

Kontakt os om lydisolering af etageadskillelse i Århus, Randers & hele Østjylland

Hvis du har generelle spørgsmål til noget af ovenstående, eller hvis du ønsker at vi skal komme ud og give et uforpligtende tilbud,
kan vi kontaktes på tlf. 40 27 14 00 eller på vores kontaktformular.
Vi står klar til at hjælpe dig videre, med den mest optimale løsning for netop din bolig.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)