Isolering af etageadskillelse

Søger du en isolatør med stor erfaring inden for isolering af etageadskillelse? Skal det være en isolatør med fokus på høj faglighed og udelukkende brug af kvalitetsprodukter? Så er Aros Isolering i Århus det oplagte valg. Vi har over 10 års erfaring, og benytter flere forskellige typer produkter, alt efter hvilken type opgave der skal udføres. Det betyder, at du som kunde, altid får korrekt rådgivning, og ikke blot bliver solgt et bestemt produkt, fordi det er det eneste der benyttes.

 

Vi arbejder for både private, erhverv og kommuner, og har bl.a. isoleret i det nye Dokk1 i Århus.

Vi arbejder i hele Østjylland, bl.a. Århus, Randers, Kolding, Skanderborg, Viby, Højbjerg, Tilst, Ebeltoft, Grenå, Odder, Beder, Malling, Mårslet, Hornslet, Brabrand, Risskov og Djursland.

Hvad er de største fordele ved isolering af etageadskillelse?

Som ved alle andre isoleringsopgaver, er der mange fordele – det gælder også ved etageadskillelsesisolering. Nedenfor har vi listet de 6 største fordele (som vi ser dem).

  1. Du opnår dejligt varme gulve, og mindsker træk med kold luft fra gulvene.
  2. Det kan ofte være tjent ind efter allerede 3-5 år.
  3. Det giver en effektiv lydisolering, og giver også trindlydsdæmpning fra etagen ovenover.
  4. Du vil typisk kunne opleve en generel forbedring af indeklimaet i boligen.
  5. Det vil være meget nemmere at holde en konstant ensartet temperatur.
  6. Din boligs gensalgsværdig forøges, ved isolering imellem etagerne.

Isolering imellem etager kan udføres på 4 forskellige måder

Isolering af etageadskillelse kan foregå både nedefra, oppefra, udefra eller som randisolering.

Hvordan vi udfører opgaven, afhænger af bygningens konstruktion.

Samtidig vil vi naturligvis tage hensyn til hvordan isoleringen bedst kan lade sig gøre, med mindst muligt behov for reparationer af loft eller gulv.

Til isolering af etageadskillelse vil vi ofte anbefale Climacell papirisolering som materiale, idet papirisolering har en meget positiv indflydelse på indeklimaet.

Samtidig har papirisolering / papiruld også en god varme- og brandhæmmende effekt.

Dette er en stor fordel hvis der skulle risikere at opstå brand, da modstanden gør, at det tager længere tid før branden udvikler sig fra en etage til den næste. Du kan se meget mere om papirulds brandhæmmende effekt, i videoen her.

Kontakt os om lydisolering af etageadskillelse i Århus, Randers & hele Østjylland

Hvis du har generelle spørgsmål til noget af ovenstående, eller hvis du ønsker at vi skal komme ud og give et uforpligtende tilbud, kan vi kontaktes på tlf. 40 27 14 00 eller på vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig videre, med den mest optimale løsning for netop din bolig.