Isolering af etage­adskillelse

Over 10 års erfaring med isolering af etageadskillelser

Isolering af etage­adskillelse

Over 10 års erfaring med isolering af etageadskillelser

Specialister i isolering af etageadskillelser – både angående energi- og lydisolering mellem etager

Når du vælger at isolere mellem etager, tjener det flere formål.

Et formål er, at man med isoleringen mellem etagerne sikrer, at der er så lille varmetab som muligt. Hvis varmen frit kan stige op gennem bygningen, er det kun isoleringen på loftet, der holder på varmen. Derfor handler det om at gribe isolering af etageadskillelsen an på den rigtige måde.

Et andet formål er, at man også får lydisolering. Det er særligt nyttigt for etageejendomme, hvor der bor forskellige familier, så man mindsker støjgener. For villaer og rækkehuse er etageadskillelse med fokus på både energi- og lydisolering også et godt valg.

Fordelene ved isolering i etageadskillelsen er bl.a., at du får mindre træk, bedre komfort og et forbedret indeklima samt får nemmere ved at holde en konstant temperatur.

Du kan forvente, at investering i isolering af din etageadskillelse har tjent sig selv hjem efter 3-5 år.

Vil du have et tilbud?

 

 

Vi hjælper også med efterisolering af etageadskillelsen mellem kælder og stueetage

Varmen søger opad, og derfor handler det om at lukke af foroven, så varmen ikke ender på loftet. Når varmen trænger op gennem bygningen, kan der komme kølig eller kold luft op fra kælderen, hvilket påvirker indeklimaet negativt og øger energitabet. Kolde gulve og træk kan undgås med isolering af etageadskillelsen.

Udover at kunne isolere mellem beboede etager, kan vi også isolere etageadskillelsen mellem din kælder og din stueetage.

En kælder er både mørk, fugtig og kold, og meget af kulden fra kælderen giver kolde gulve i stueetagen.

Hvad enten etageadskillelsen allerede er isoleret eller ej, kan vi hjælpe dig. Vi kan enten isolere hele etageadskillelsen med ny isolering, eller vi kan efterisolere.

Vi giver en god pris på isolering af din etageadskillelse

En etageadskillelse kan være svær at komme til, men for os der har det rigtige værktøj og de optimale maskiner, er det ikke en umulig opgave. Når du får os til at stå for isoleringen af din etageadskillelse, får du et tilbud med en konkret pris.

Når du får en faktura fra os, vil der være angivet, hvad der er løn, og hvad der er materialer. På den måde er det nemt for dig at indberette det rigtige beløb til SKAT, så du kan få tilskud for håndværkerne. Førhen blev dette kaldt håndværkerfradrag, men i dag hedder det servicefradrag.

Vi står for indblæsning af kvalitetsisolering i din etageadskillelse – isoleringen virker også mod lyd

Lyden af fodtrin kan være ret høj og forstyrrende. Det kan den især, hvis det er om morgenen, hvor der ikke er megen anden støj, og overboens børn løber rundt og leger.

Når du får indblæst isolering i din etageadskillelse, får du ikke blot en bedre komfort og har nemmere ved at holde en konstant og ensartet temperatur. Du mindsker også lyde fra etagen over eller under din. Det er en fordel for alle, der bor i en bygning med flere beboede etager.

God og effektiv kvalitetsisolering skal indblæses korrekt og i den rigtige mængde. Når du vælger AROS Isolering, får du professionel energi- og lydisolering af din etageadskillelse.

Da vi har en afdeling i Aarhus V og i Odense, kan vi isolere bygninger på Fyn og i Øst-/Midtjylland.

Vælg os til lydisolering af din etageadskillelse – vi giver dig et godt tilbud på isolering mellem etager

Hvis du gerne vil vide, hvordan vi kan hjælpe dig med at isolere mellem etager, skal du kontakte os. Så tager vi en snak med dig om isolering af etageadskillelser eller andre emner vedrørende isolering, som du gerne vil drøfte med en professionel isolatør.

Når du gerne vil have et tilbud på isolering af din etageadskillelse, kan du ringe eller skrive til os. Hvis du bruger vores kontaktformular eller sender os en e-mail, har vi din opgave på skrift. Så kigger vi på din henvendelse og vender tilbage med et tilbud inden for 24 timer (på hverdage).

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)