Isolering af krybekælder med polystyren eller papiruld i hele Østjylland

Er der fodkoldt i dit hus? En utilstrækkeligt isoleret krybekælder kan være årsag til kolde fødder i mange huse, og det kan her være en god idé at få udført efterisolering af krybekælderen.

Nogle krybekældre er slet ikke isoleret, og her er sagen meget ligetil, men selv om den er isoleret, kan den eksisterende isolering – efterhånden som årene er gået – være blevet forringet og dermed trænge til en udskiftning.

Se billedet herunder for illustration af problemet. Kontakt os på tlf. 40 27 14 00 eller på e-mail for at høre mere.

Vil du have et tilbud?

 

 

Isolering af krybekælder i Århus, Randers, Kolding og hele Østjylland

I mange huse af ældre dato er isoleringen af krybekælderen udført ved f.eks. at montere et lag isolering, ovenpå et lag af hønsenet eller lignende, som er fastgjort til gulvets strøer.

Sådanne løsninger vil ofte, med tiden, komme til at hænge, og dermed ikke længere isolere gulvene ordentligt.
I nogle huse er det muligt at nedlægge krybekælderen, og i stedet lave et isoleret terrændæk.

Dette er uden tvivl den mest optimale løsning, men den er desværre ofte ikke mulig. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er den næstbedste løsning, at isolere krybekælderen nedefra i stedet.
For at undgå fugtproblemer samt problemer med forhøjet radonniveau, er det vigtigt ikke at isolere for meget i krybekælderen. Vi anbefaler typisk et lag på omkring 150 millimeter.

 

Når vi arbejder med opgaver hvor vi har fuld adgang til krybekælderen, foregår opgaven typisk på følgende måde:

1. For at undgå råd, svamp og fugtproblemer, er det vigtigt med en effektiv udluftning. Dette undersøger vi altid som det første.

2. Herefter undersøger vi træværket for fugtproblemer og skimmelsvamp. Det er nemlig meget vigtigt, at der ikke er problemer med fugt i gulve, strøer mm. når opgaven påbegyndes.

3. Tredje trin er, som udgangspunkt at fjerne gamle isoleringsrester, så der er plads til indblæsning med brandhæmmende papiruld.

4. Næste trin er, at montere en armeret dug/vindspærre i ca. 150 millimeters højde fra undersiden af gulvene. Det er denne vindspærre, der fremadrettet holder på isoleringen.

5. Sidste trin er, at der skæres små huller i vindspærren som papirulden blæses ind igennem.

Herefter lukkes hullerne til.

 

Hvad hvis krybekælderen ikke er tilgængelig?

I nogle tilfælde er krybekælderen ikke tilgængelig. Hvad gør man så? Der skal mindst være 60 cm højde, for at vi må/kan arbejde aktivt i en krybekælder.

Neopixels består af to moderne produkter, som er specialudviklet til henholdsvis isolering af krybekælder og hulmursisolering.

I nogle tilfælde kan man fylde terrændækket / krybekælderen op med Neopixels flamingoisolering.

I disse tilfælde, blæses flamingokuglerne direkte ind under gulvbrædderne enten oppefra eller udefra. Det er dog meget vigtigt, at der først er udført en undersøgelse af boligens opbygning.

Det skal gøres for at sikre, at der ikke efterfølgende opstår problemer med fugt eller forhøjet radonniveau.

Hvis boligen har et støbt betondæk med et gulv på strøer, kan man i langt de fleste tilfælde isolere dækket med Neopixels flamingokugler. Hvis du som husejer ikke er klar over, om dette er tilfældet for netop din bolig, undersøger vi det naturligvis gerne for dig.

Kontakt os om isolering af krybekælder

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at få undersøgt din bolig, så kontakt os på tlf. 40 27 14 00 eller send os en mail,
så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi arbejder i hele Østjylland, og har bl.a. udført mange opgaver i Århus, Randers, Kolding, Hornslet, Brabrand, Skanderborg, Ebeltoft, Grenå, Viby, Højbjerg, Tilst, Risskov og på Djursland.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)