Vores Odense afdeling

Vi er certificeret isolatør

Vores Odense afdeling

Vi er certificeret isolatør

Vi tilbyder isolering og efterisolering i Odense eller et andet sted på Fyn eller Trekantområdet

Aros Isolering har nu også fået en afdeling i Odense. Dermed kan vi nu også udføre isolering på hele Fyn, herunder Odense, Middelfart og Svendborg. Det bliver også fra denne nye afdeling af vi kommer til at dække Trekantområdet, der omfatter bl.a. Fredericia, Vejle og Kolding.
Aros Isolering strækker sig nu ud over disse områder for at sikre, at vores kunder får den bedste isoleringsløsning uanset deres beliggenhed.

Vil du have et tilbud?

 

 

Isolering af loft og etageadskillelse – Få et bedre indeklima

Vores isoleringseksperter er specialiseret i loftisolering, samt isolering af etageadskillelse.
Loftisolering hjælper med at holde på varmen i boligen og forhindrer, at der sker et stort varmetab gennem taget.
Isolering af etageadskillelse hjælper med at forhindre lydoverførsel mellem etagerne og bidrager også til at opretholde et behageligt indeklima ved at reducere varmetab etagerne imellem.
Ved at isolere mellem gulvet og loftet i forskellige etager kan du opnå en bedre styring af temperaturerne i hele din bolig og ydermere også reducere dine energiudgifter.

Effektiv hulmursisolering i Odense, Fyn og Trekantområdet

Hos Aros Isolering tilbyder vi også skræddersyede løsninger inden for hulmursisolering.
Vores erfarne folk har den nødvendige erfaring og ekspertise til at forbedre dit hjem eller erhvervsbygningens energieffektivitet og komfort. Med hulmursisolering sikrer vi, at dine ydervægge er optimalt isolerede. Det hjælper med at reducere varmetab og energiomkostninger, og kan spare dig for mange tusinde kroner om året på varmeregningen.
Hulmursisolering er en populær metode til at forbedre bygningers energieffektivitet. Ved at isolere vægge mellem det indvendige og ydre murværk kan du også øge komforten i din bolig, da det mindsker risikoen for kolde indervægge.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken isolering er bedst?

Valg af den bedste isolering afhænger af flere faktorer, herunder din bygnings type og beliggenhed.
Nogle gange kan papirisolering være den bedste mulighed, mens andre gange kan Neopixels isolering være mest velegnet. Vi vælger altid gode kvalitetsmaterialer med en god Lambda-værdi (varmeledningsevne).

Hvad er den bedste isolering til loft?

Loftisolering kan være effektiv med forskellige materialer, herunder glasuld, stenuld eller papirisolering. Valget af den bedste isolering til loft afhænger igen af din bygnings behov og dit budget. Ofte anbefaler vi papiruld, til opgaver med isolering af loftet. Kontakt os og få professionel rådgivning.

Effektiv isolering med papirisolering eller Neopixels Isolering

Papirisolering og Neopixels isolering er to rigtig gode løsninger, som vi tilbyder vores kunder.
Papirisolering er en miljøvenlig mulighed, der udnytter genanvendt papir til at skabe en effektiv forholdsvis billig isoleringsløsning.
Neopixels® er et system som er særligt udviklet til isolering af hulmure og har en meget god isoleringsværdi. Neopixels®-isoleringssystemet er også kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for fugt. Det betyder, at din isolering forbliver effektiv.

Kontakt os om isolering og efterisolering af din bolig i Odense eller et andet sted på Fyn eller Trekantområdet

Kontakt vores afdeling på Fyn, og lad os hjælpe dig med at skabe et mere komfortabelt og energieffektivt hjem.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 224 223 eller kontakte os igennem vores kontaktformular.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)