Isolatør i Århus, Randers og hele Østjylland – isoleringsfirma med over 10 års erfaring

Aros Isolering i Århus ejes alene af Morten Dahlgren Jensen.

Jeg har oprindeligt mine rødder i murer- og tømrerfagene, og har herigennem udviklet en stor interesse for isolering og efterisolering af boliger samt virksomhedsdomiciler og offentlige institutioner. Fra murerfaget har jeg også stor erfaring med facadeisolering. Ved opgaver med dette skal der, på bygningens eksisterende facade, pålimes/monteres isoleringsplader, og efterfølgende påføres to lag puds udenpå pladerne med et lag armeret net imellem de to lag. Vi benytter primært kvalitetsprodukter fra Ytong/Nordisk NHL. Du kan læse mere om facadeisolering her.

 

Vil du have et tilbud?

 

 

Jeg valgte for år tilbage ikke at have fastansatte medarbejdere og benytter mig i dag udelukkende af andre små selvstændige samarbejdspartnere, som alle har solide håndværksmæssige kvalifikationer (tømrere, murere, blikkenslagere).

Min målsætning som isolatør er, i første omgang at levere fornuftige og effektive forslag til isolering og diverse energiforbedringer af boliger/bygninger, og vores kundekreds dækker såvel private, som virksomheder og kommuner. Vi sætter en ære i at føre forslagene ud i livet gennem solidt og kvalitetsbevidst håndværk.

Som isolatør benytter vi kun de bedste kvalitetsprodukter

Vi isolerer med fleres forskellige moderne produkter fra de førende producenter indenfor isoleringsområdet.

Vi anbefaler produkterne alt efter opgavetypen, og vi udfører også teknisk isolering samt isolering af bygningskonstruktioner. Typisk udfører vi de fleste opgaver i form af indblæsning af granulater, da dette giver det ubetinget bedste resultat.

Moderne indblæsningsmaterialer er bl.a. cellulosefiber (papiruld / papirisolering eller træuld), specialdesignede mineralulds-typer og endelig sidste generation flamingo/polystyren-produkter: Thermopearls og Neopixels.

Til teknisk isolering bruges oftest mineraluldsprodukter, som leveres fra Armadan A/S.

Vi vil være det bedste isoleringsfirma – ikke det billigste

Vi har en målsætning om altid at levere det bedste resultat til vores kunder. Det betyder, at vores kunder sikrer sig de maksimale energibesparelser, og vi forsøger som udgangspunkt altid at bruge diffusionsåbne materialer, i det omfang det kan lade sig gøre.

I praksis betyder det, at hvis cement eller plastik (dampspærre) kan undgås, så gør vi det. Udover cellulosebaserede isoleringstyper, så benytter vi typisk kalkhydrauliske mørtler ved omfugning af huse (fra Nordisk NHL), samt et ligeledes fuldt diffusionsåbent isoleringssystem til facadeisolering (klik ind og læs om facadeisolering længere oppe).

Vi bestræber os på at gøre en positiv forskel gennem grundig rådgivning og kvalitetsbevidst udførelse af arbejdet, og vi holder os altid til fornuftige og gennemsigtige priser.

Vi tilbyder også termografering

Vi tilbyder ikke kun isolering og efterisolering. Vi er også eksperter i professionel og grundig termografering. Vores termografering udføres både inde- og udefra, og kan give et komplet billede af hele boligens klimaskærm. En termografisk undersøgelse kan udføres fra kun 1.295 kr., og hvis du vælger efterfølgende at få udført isolering af de manglende områder, tilbyder vi termograferingen GRATIS.

Kontakt din isolatør i Århus, Randers og hele Østjylland

Hvis du har generelle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte en isolatør på tlf. 40 27 14 00.
Du kan også kontakte os på vores mail nedenfor.

Hvis du vil se billeder af vores tidligere opgaver med bl.a. hulmursisolering, isolering af lofter, etageadskillelser, krybekældre, skunke og meget andet, kan du klikke ind galleriet nedenfor.

Vil du have et tilbud?

 

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi fik isoleret loftet. Vi havde en god oplevelse hele vejen igennem. Fik i første omgang ét tilbud, men da opgaven ændrede karakter, var AROS isolering helt uden bøvl i stand til at tilpasse tilbuddet i forhold til prisen og ændringerne. Med hensyn til udførelsen af arbejdet var Aros Isolering både effektive og hurtige. Det tæller også op i min bog, at Morten lige kiggede rundt i lokalet og opfordrede mig til at dække af et par steder på grund af støv, når de skulle arbejde. Allerede på tilbuddet havde AROS Isolering oplyst, hvor meget vi kunne forvente i energitilskud og på fakturaen blev udspecificeret, hvad var løn og hvad materialer, så det er let i forhold til indberetning af håndværkerfradrag. De var behagelige at tale med og jeg følte arbejdet blev udført meget professionelt. Alt i alt får de mine bedste anbefalinger!”
(Skrevet af Malene på Håndværker.dk, 20.09.20)

Vores kunder siger

OPLEVER POSITIV ÆNDRET AKUSTIK

”Vi fik isoleret en etageadskillelse. Tak for veludført arbejde. Gulvet er også pænt efter optagning/ilægning (det kan naturligvis ses, at det har været savet op) og vi oplever positiv ændret akustik. Spændt på at opleve effekten, når ungerne i kælderen giver den lidt mere gas. Morten har været god at tale med og nem at komme i kontakt med. Vi er meget tilfredse.”

(Skrevet af Mads på Håndværker.dk, 22.05.19)

Vores kunder siger

STØRRE FORSTÅELSE AF OPGAVEN

”Vi har et funkishus fra 1936, hvor vi hurtigt efter indflytning fik udfordringer med kulde og fugt. Det tog dog nogle år, før vi fik gjort noget ved det. Vi tog kontakt til flere firmaer, men Aros Isolering havde umiddelbart en større forståelse af opgaven og husets karakter. Forståelsen af husets karakter kombineret med en rigtig god dialog undervejs betød, at detaljerne blev gennemtænkt og i orden. Nu når kulden er sat ind er det blevet tydeligt, hvor meget isoleringen har hjulpet på indeklimaet. Det endelige resultat er derfor blevet over forventning, så vi kan kun give Aros Isolering vores varmeste anbefalinger. Bedste hilsner Mikkel Wienberg!”
(Skrevet af Mikkel på Håndværker.dk, 16.11.18)

Vores kunder siger

ALLE AFTALER ER BLEVET OVERHOLDT 100 PROCENT

”Aros Isolering har i august 2017 isoleret loftsrum og krybekælder (inklusive rør) i vores fodkolde og sparsomt isolerede 60er-hus. Morten Dahlgren forklarede isoleringsmetoden og hvilke muligheder der var, så vi følte os vel informerede. Vores krybekælder er lav og svært fremkommelig, men alligevel har Morten og hans makker været ude i hver en krog af kælderen og fundet løsninger, så også steder med et virvar af krydsende rør er blevet ordentligt isoleret. Arbejdet er blevet udført hurtigt og professionelt, hver dag har der været ryddet nydeligt op ved fyraften, og alle aftaler er blevet overholdt 100 procent. Desuden har Morten og hans makker været yderst hyggelige og behagelige at samarbejde med. Som sagt er både kælder og loft blevet isoleret (begge med Climacell Papirisolering), og vi kan allerede nu mærke, at vores hus er blevet dejligt lunt – så i år imødeser vi vinteren med sindsro. Vi er særdeles tilfredse og kan give Aros Isolering vores allerbedste anbefalinger.”
(Skrevet af Jytte på Håndværker.dk, 07.09.17)

Vores kunder siger

UDFØRT MEGET PROFESSIONELT

”Vi Efterisolering af hulmur på sommerhus. Jeg har indsendt anmodning om tilbud på efterisolering af hulmursisolering via 3 byggetilbud. Straks da Aros Isolering havde accepteret at afgive tilbud på opgaven, blev jeg kontaktet af indehaver. Der blev aftalt tidspunkt for besigtigelse af opgaven samt opmåling af kvadratmeter. Samme dag om aftenen havde jeg per mail et tilbud. Tilbuddet blev straks accepteret og allerede ugen efter var arbejdet udført meget professionelt. Skulle have udført arbejdet fredag , men indehaver blev syg og måtte melde afbud , men tilbød at kunne komme og lave arbejdet dagen efter - altså lørdag. Arbejdet blev udført meget professionelt. Tilbud holdt. Kan anbefale Aros Isolering til andre.”

(Skrevet af Peter på Håndværker.dk, 10.03.17)